Bestil tid

Billig tandlæge på Frederiksberg

Alhambravej Tandlægerne tilbyder kvalitetsbehandlinger til fair priser

Billig tandlæge på Frederiksberg

Leder du efter en billig tandlæge på Frederiksberg , hvor høj kvalitet, service og priser går hånd i hånd? Så kig forbi vores tandklinik på Alhambravej på Frederiksberg.

Hos Alhambravej Tandlægerne ligger vi prismæssigt i den gode ende med vores behandlinger af frie ydelser. Det betyder, at de priser, som vi selv har fastsat, er med udgangspunkt i, at alle skal have råd til at gå til tandlægen.

Der findes både faste og frie prisydelser hos tandlægen. Det er bestemt af sygesikringsoverenskomsten, hvilke ydelser din tandlæge selv må bestemme prisen på, og hvilke ydelser der allerede har en fastsat pris.
Alle tandklinikker i landet tilbyder derfor både faste priser, som er ens på alle tandklinikker, samt selvvalgte priser på deres behandlinger.

Vi ønsker, at være din foretrukne, prisbevidste tandlæge på Frederiksberg, og vi prioriterer, at du altid får kvalitetsbehandlinger udført med de bedste materialer til fair priser.

Du kan se vores prisliste for yderligere information om vores priser.

Billig tandlæge på Frederiksberg  for studerende

Hos Alhambravej Tandlægerne har vi fuld forståelse for, at livet som studerende kan være økonomisk udfordrende. Vi anbefaler dog, at du kommer til dine regelmæssige tandeftersyn for at kunne opdage eventuelle sygedomme i opløbet, så du ikke ender ud i større behandlingskrævende tilstande og får ondt.

Hvis uheldet skulle være ude, og du alligevel får brug for en tandbehandling, så tilbyder vi alle studerende 15% studierabat på frie ydelser ved fremvisning af gyldigt studiekort.

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark?

Som medlem af Sygeforsikringen Danmark vil du, alt afhængig af hvilken gruppe du er ligger i, få rabat på både de frie og faste ydelser.

Dette er specielt en fordel for dig, der har gener eller lidelser i munden, som gør, at du skal til tandlægen lidt oftere end normalt.

Er du under 26 år og samtidig er medlem af Sygeforsikringen Danmark, så får du fuld refusion af beløbet til undersøgelse og tandrens.

Husk derfor at informere os på klinikken, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark, så vi kan sende en indberetning og dermed hjælpe dig med at få tilskud til dine behandlinger.

Book din næste tid online - Nemt, hurtigt og sikkert!
Online booking åbner i et nyt vindue