Bestil tid

Akut tandlæge i København

Er ulykken ude, står vi klar til at hjælpe dig

Akut tandlæge Frederiksberg

Hvis uheldet er ude, og du har fået behov for akut tandlægehjælp, så kontakt Alhambravej Tandlægerne som din akut tandlæge i København.

Ring til os på tlf. 33 22 44 88, så bestræber vi os på at give dig en akut tid til smertelindrende behandling hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ringer til os så hurtigt som muligt, når behovet opstår, så vil vi gøre, hvad vi kan for at finde en akut tid til dig samme dag.


Kontakt klinikken for akut hjælp

Behovet for akut tandlægehjælp kan opstå pludseligt, og vi ved, hvor generende det kan være at have ondt i tænderne, da det kan have indflydelse på resten af din dag.

Hvis du har slået en tand, har fået tandpine eller på anden måde oplever gener, så anbefaler vi, at du kontakter os som din akut tandlæge på Frederiksberg, og fortæller om dine symptomer. På den måde kan vi hjælpe og vejlede dig samt booke tid til en behandling.

Vi anbefaler altid, at du er opmærksom på ændrede forhold i din mund, hvad enten det drejer sig om dine tænder, slimhinder eller kæbeled, er det vigtigt at reagere og kontakte en klinik for hjælp.

Hvis du oplever vedvarende smerter fra tænderne, for eksempel i form af murren eller isninger, når du tygger, kan dette være symptomer på behandlingskrævende tilstande. Lad derfor være med at gå med dine gener i længere tid end højst nødvendigt – ring til os, vi sidder altid klar ved telefonen til at kunne hjælpe dig med at booke tid.


Når du møder op på klinikken

Når du kommer ind til en akut tid, vil behandlingen i nogle tilfælde foregå anderledes end en planlagt tandbehandling. Da vi oftest finder akut tid til dig mellem andre patienters behandlinger, vil vi gøre dig opmærksom på, at der kan forekomme ventetid.

Vi har stor forståelse for de smerter, du henvender dig med, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at du får lindret disse smerter, når du møder op på klinikken.

Tandlægevagten Oslo Plads

Hvis du skulle være uheldig og opleve akutte problemer uden for vores normale åbningstider, for eksempel i weekenden eller i helligedage, henviser vi dig til

Tandlægevagten på Oslo Plads 14, 2100 København Ø.

Tandlægevagten har åbent for personlig henvendelse :

  • Alle hverdage mellem kl. 20.00-21.30 samt
  • Weekend og helligdage mellem kl. 10.00-12-00 og 20.00-21-30

Det er ikke nødvendigt at have en tidsbestilling hos Tandlægevagten.
Har du spørgsmål kan du kontakte Akuttelefonen 1813.

Book din næste tid online - Nemt, hurtigt og sikkert!
Online booking åbner i et nyt vindue