Bestil tid

Akut tandlæge i København

Er ulykken ude, står vi klar til at hjælpe dig

Akut tandlæge Frederiksberg

Hvis uheldet er ude, og du har fået behov for akut tandlægehjælp, så kontakt Alhambravej Tandlægerne som din akut tandlæge på Frederiksberg

Ring til os på tlf. 33 22 44 88, så bestræber vi os på at give dig en akut tid til smertelindrende behandling hurtigst muligt.

Vi anbefaler, at du ringer til os så hurtigt som muligt, når behovet opstår, så vil vi gøre, hvad vi kan for at finde en akut tid til dig samme dag.


Kontakt klinikken for akut tandlægehjælp på Frederiksberg

Behovet for akut tandlægehjælp kan opstå pludseligt, og vi ved, hvor generende det kan være at have ondt i tænderne, da det kan have indflydelse på resten af din dag.

Hvis du har slået en tand, har fået tandpine eller på anden måde oplever gener, så anbefaler vi, at du kontakter os som din akut tandlæge på Frederiksberg, og fortæller om dine symptomer. På den måde kan vi hjælpe og vejlede dig samt booke tid til en behandling.

Typiske tilfælde, hvor det er nødvendigt med akut tandlægehjælp:

 • Ved knækkede og beskadigede tænder
 • Ved tabte fyldninger, der resulterer i ubehag og smerter
 • Ved akut tandpine eller vedvarende smerter i munden
 • Ved bylder eller infektion i tandkødet eller tænderne
 • Ved skade på munden eller kæben efter slag
 • Ved sportsrelaterede tandskader, såsom hvis man har fået slået en tand ud eller
  andre ulykker
 • Ved pludselig hævelse eller betændelse i munden eller ansigtet
 • Ved komplikationer med tandkroner eller broer
 • Ved problemer med visdomstænder, der forårsager smerte eller ubehag
 • Ved vedvarende blødninger omkring tandkødet

Disse situationer kræver øjeblikkelig opmærksomhed fra en akut tandlæge for at lindre smerter, forhindre yderligere skader og sikre hurtig behandling for at beskytte dine tænder og din mund.

Vi anbefaler altid, at du er opmærksom på ændrede forhold i din mund, hvad enten det drejer sig om dine tænder, slimhinder eller kæbeled, er det vigtigt at reagere og kontakte en klinik for hjælp.

Hvis du oplever vedvarende smerter fra tænderne, for eksempel i form af murren eller isninger, når du tygger, kan dette være symptomer på behandlingskrævende tilstande. Lad derfor være med at gå med dine gener i længere tid end højst nødvendigt – ring til os, vi sidder altid klar ved telefonen til at kunne hjælpe dig med at booke tid.

Når du møder op på klinikken

Når du kommer ind til en akut tid, vil behandlingen i nogle tilfælde foregå anderledes end en planlagt tandbehandling. Da vi oftest finder akut tid til dig mellem andre patienters behandlinger, vil vi gøre dig opmærksom på, at der kan forekomme ventetid.

Vi har stor forståelse for de smerter, du henvender dig med, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for, at du får lindret disse smerter, når du møder op på klinikken.

Vores mål er ikke blot at afhjælpe det akutte problem, men også at vejlede dig om forebyggende tandpleje for at undgå lignende situationer i fremtiden.

Leder du efter en akut tandlæge på Frederiksberg?

Som din foretrukne akut tandlæge på Frederiksberg er det vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med alle slags akutte tandproblemer. Vi ved, at det kan være nødvendigt med en akut tandlægetid, hvis du eksempelvis har knækket en tand eller tabt en fyldning. Disse situationer kan ikke blot forårsage smerte, men også medføre skade i munden, hvilket gør det især vigtigt at kontakte en tandlæge så hurtigt som muligt. Vores erfarne team af tandlæger på Frederiksberg står klar til at yde den bedste tandlægehjælp, når du har mest brug for det. Uanset om du oplever akut tandpine, pludselig skade eller andre akutte tandproblemer, så er vores klinik udstyret med den nyeste teknologi og moderne faciliteter, der giver os mulighed for at tilbyde hurtig og effektiv behandling.

Hvis du mærker at du er ved at få tandproblemer eller kun har lette smerter som ikke kræver øjeblikkelig behandling, så er der et par ting du kan gøre indtil din tandlæge åbner igen, som kan lindre dine gener:

 • Undgå drikke- og fødevarer der er meget varme, meget kolde, syrlige eller krydrede,
  da disse kan medføre øget ubehag
 • Hold din mund ren: Vær opmærksom på din mundhygiejne ved forsigtigt at børste og
  bruge tandtråd omkring det berørte område for at holde det rent. Undgå at lægge
  pres på det pågældende område
 • Overvej at tage let smertestillende medicin såsom 2 Ibuprofen 200 milligram og to
  Panodil 500 milligram, op til fire gange om dagen.

Tandlægevagten Oslo Plads

Hvis du skulle være uheldig og opleve akutte problemer uden for vores normale åbningstider, for eksempel i weekenden eller i helligedage, henviser vi dig til

Tandlægevagten på Oslo Plads 14, 2100 København Ø.

Tandlægevagten har åbent for personlig henvendelse :

 • Alle hverdage mellem kl. 20.00-21.30 samt
 • Weekend og helligdage mellem kl. 10.00-12-00 og 20.00-21-30

Det er ikke nødvendigt at have en tidsbestilling hos Tandlægevagten.
Har du spørgsmål kan du kontakte Akuttelefonen 1813.

Book din næste tid online - Nemt, hurtigt og sikkert!
Online booking åbner i et nyt vindue