Bestil tid

Tandlæge på Frederiksberg – professionel og nænsom

Mød vores dygtige team

Som din tandlæge på Frederiksberg ønsker vi at give dig en nærværende service. Alle medarbejdere er derfor nøje udvalgt ud fra både faglige og menneskelige kriterier, så du trygt kan booke tid, hvis det er tid til et tandtjek. Vi deltager ofte i diverse kurser, fagligt såvel som servicemæssigt, for at holde os opdateret og for kunne tilbyde dig den bedste behandling.

Frederik S. Justesen
Tandlæge
Jonathan Stonor
Tandlæge
Anna Sofie Jakobsen
Tandplejer
Rebecca M. Rasmussen
Tandplejer
Alexander S. Bastian
Tandplejer
Anne-Sofie Kristoffersen
Tandplejer
Gitte Wohlmuth
Klinikleder
Natasha
Receptionist
Camilla
Klinikassistent
Line
Klinikassistent
Sara
Klinikassistent
Simone Martina Overballe
Klinikassistent
Maria
Klinikassistent
Johanne
Klinikassistent
Find os

Alhambravej Tandlægerne

Alhambravej 1 - 1826 Frederiksberg C

33 22 44 88 info@alhambravej.dk
Bus linie 7A og 1A stopper lige ved døren.
Husk digital registrering fra start
350 meter til metroen på "Frederiksberg Allé"
Online booking

En tandlæge med de helt rigtige kerneværdier

Alhambravej Tandlægerne har mange ambitioner. Vi har forståelse for, at et besøg på vores tandklinik kan være en frygtfyldt tanke for mange, men det er der ingen grund til. Vores klinik på Frederiksberg kan nemlig beskrives med følgende kerneværdier:

 

  • Empati
  • Smertefri behandling
  • Nærværende service
  • Høj faglighed og service
  • Altid tandbehandling af høj kvalitet

 

 Dette værdigrundlag er fælles værdier, som skaber fundament for vores daglige arbejde på klinikken

Alhambravej Tandlægerne - Tæt ved søerne

Alhambravej Tandlægerne er en større klinik på Frederiksberg, hvis team af specialister består af tre tandlæger, 3 tandplejere og seks klinikassistenter.

Vi lægger stor vægt på, at der løbende deltages i diverse kurser med fokus på både det faglige såvel som servicemæssige for altid at kunne tilbyde vores patienter den nyeste viden og nyeste behandlinger.

Vi har forskellige aldre, erfaringer og interesseområder, men vi er enige om række fælles mål. Overordnet ønsker vi at bevare dine tænder sunde og velfungerende hele livet, herunder lave de bedste behandlinger, med de bedste materialer, og med den bedste service i flotte hygiejniske omgivelser.

Vi bestræber os på, at klinikken ud over et fagligt højt niveau også kendetegnes ved en afslappende atmosfære og venlighed.

Du er altid velkommen til at besøge vores klinik, før du bestiller en tid.

Vi glæder os til at se dig på klinikken.

Kig rundt i vores hyggelige omgivelser
Tandlægeskræk?

For at kunne hjælpe vores patienter med tandlægeskræk så godt som muligt, er det vigtigt, at vi som behandlere sætter os ind i, hvilke mekanismer, der giver anledning til tandlægeskræk. Det har vi gjort og er klar til at hjælpe dig.

Læs mere

Historien om Tandlægeklinikken på Frederiksberg – Alhambravej Tandlægerne

Navnet Alhambravej er det eneste, der er tilbage efter et tidligere forlystelsesetablissement ved navn ”Alhambra”.

Det hele begyndte hos Tivolis grundlægger Georg Carstensen i 1855 efter, at han tidligere var blevet sat på porten af Tivolis bestyrelse pga. manglende økonomisk afkast.

Alhambra var fra ca. 1850 navnet på varieteer og lignende, der dukkede op i bl.a. London, Paris, Prag, Stockholm og Wien. De var bygget i orientalsk stil med kupler, arkader og kunstfærdige dekorationer og navnets sammenfald med det mauriske slot i Granada i Spanien var ikke tilfældigt. Orienten blev opfattet som en verden, hvor livet blev levet i luksus og sanseberuselse (læs 1001 nat), og hvor sheiken og haremskvinden var figurer, som tidens moderne storbymenneske kunne drømme om.

Alhambravej

I Georg Carstensens ”Alhambra”, som lå i området, der i dag strækker sig mellem Frederiksberg Alle og Gammel Kongevej, Mynstersvej og Hauchsvej, var hovedattraktionen en teaterbygning i maurisk stil placeret i et anlæg med kiosker, lysthuse, basarer og sjældne planter.

Carstensen, der døde 44 år gammel i åbningsåret 1857, havde nok håbet, at Alhambra ville udkonkurrere Tivoli, som han jo havde skabt, men var blevet udelukket fra. Efter 12 år måtte Alhambra dog lukke af økonomiske grunde – og vi kender jo alle Tivolis historie. Tivoli fejrede Carstensens 200 års fødselsdag ved et stort arrangement i weekenden 31. august-2.september 2012.

Området blev herefter udstykket i boligparceller og i de kommende år skød villaer og boligkarreer op. I 1939 åbnede tandlægeklinikken på Alhambravej 1 st.th. ca. 80 år efter Alhambras åbning – uden sammenligning i øvrigt.

Det var tandlæge Wagn Riis Klausen, som startede klinikken i lejligheden, hvor han boede med sin familie. Og kunstnermiljøet omkring Frederiksberg Alle prægede også klinikkens klientel. Det var ikke kedeligt, når Storm P. kom forbi.

I 1969 overtog tandlæge Jørgen Hørmand klinikken og inddrog hele lejligheden til klinikbrug og i 1972 dannedes et klinikfællesskab bestående af tandlægerne Jørgen Langebæk, Ole Buemann, Per Deleuran, Hanne Moltke, Finn Lange og Jørgen Hørmand. Få år senere kom Ulla Pallesen og Preben Jensen og Jens Kierulff til.

I dag næsten 80 år efter etableringen af den første klinik består klinikfællesskabet af Frederik Stærkær Justesen, Jens Kierulff, Hanne Moltke.

Book din næste tid online - Nemt, hurtigt og sikkert!
Online booking åbner i et nyt vindue