Bestil tid

Tandbehandlinger

Hos Alhambravej Tandlægerne på Frederiksberg udføres alt fra enkeltopgaver til større helhedsløsninger.

Tryg tandbehandling

Hos Alhambravej Tandlægerne udfører vi mange former for tandbehandling, og vi har en bred tandfaglig viden. Vi tilbyder tandbehandling af høj kvalitet. Vi bruger moderne behandlingsudstyr og de bedste materialer for at sikre, at du får det bedste resultat.

Vi har specialiseret os i tandbehandling, hvilket betyder, at din tandbehandling vil blive foretaget i huset. Du er altid er i trygge rammer, og behovet for at henvise til specialister undgås - med mindre der er tale om vanskelige behandlingstilfælde, for eksempel ved kirurgiske indgreb.

At kunne yde smertefri tandbehandling er en vigtigt faktor, da smertefuld tandbehandling oftest er årsagen til, at man udvikler tandlægeskræk. Vi tilbyder derfor altid mulighed for lokalbedøvelse for at minimere smerter og gøre din tandbehandling mere behagelig.

Hos Alhambravej Tandlægerne går vi meget op i, at du som patient er i centrum, og vi bruger meget tid på at lytte til dine ønsker og behov. En tandbehandling vil derfor altid foregå i tæt dialog, og vi udarbejder altid et prisoverslag i forbindelse med større behandlinger.

Hvis du lider af tandlægeskræk, er du i trygge hænder hos os. Vi behandler altid i trygge rammer, viser omsorg, og vi er meget opmærksomme på at fortælle, hvad der sker undervejs i behandlingen. I visse tilfælde kan der udleveres en beroligende pille inden behandlingen.

Husk altid at oplyse, hvis du lider af tandlægeskræk. Vi vil utrolig gerne hjælpe dig af med din angst, og vi kan bedre forberede os, hvis vi på forhånd er informeret herom.

Hos Alhambravej Tandlægerne går vi meget op i, at du bevarer dine egne tænder længst muligt, og vi ønsker at passe godt på dine tænder, så du kan bibeholde flotte, sunde og stærke tænder hele dit liv. Forebyggelse og grundig instruktion vægter vi derfor højt som en del af din tandbehandling. Det skaber de bedste forudsætninger for dig og din tandsundhed.

 

Book din næste tid online - Nemt, hurtigt og sikkert!
Online booking åbner i et nyt vindue